Telefon: 0770 108 751 Email: office@asibox.ro

Servicii

Toate serviciile, un singur furnizor

Web Design

Realizam site-uri web personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Dupa o discutie amanuntita a detaliilor dorite, echipa Asibox va comunica timpul necesar realizarii proiectului si pretul serviciilor de care aveti nevoie. Va dam posibilitatea sa vizualizati proiectele realizate in sectiunea Portofoliu pentru a va ajuta la construirea site-ului.

Magazine online

Pentru o buna functionare a aplicatiilor de vanzare online, echipa Asibox nu foloseste platformele standard de vanzare.

Platformele de vanzare sunt construite de la zero, astfel clientul avand oportunitatea de a fii unic prin propriul magazin online.

Aplicatii Web

In functie de nevoile dumneavoastra, noi, cei de la Asibox Virtual va oferim aplicatii Web care sa va usureze munca. Incercam sa eliminam pe cat posibil greselile umane, care, in cele mai multe cazuri necesita reparatii, iar timpul este pretios. De la aplicatii de gestiune si facturare pana la aplicatii de pontaj, echipa noastra este dispusa sa va ajute si sa va usureze munca.

Logo

Daca aveti nevoie de un Logo, echipa si colaboratorii nostri va pot ajuta in realizarea celui mai elegant brand. Acesta este cel mai important lucru intr-o companie deoarece reprezinta o personalitate prin care va deosebiti de concurenta si va ajuta sa va dezvoltati. Dumneavoastra alegeti culorile, textul, numele si forma pe care doriti sa o reprezinte, iar noi realizam brandul care va reprezinta.

Flyere si carti de vizita

Reclama este cel mai important lucru in vanzarea produselor sau a serviciilor. Noi va ajutam sa va faceti cunoscut prin realizarea in format digital a cartilor de vizita sau a flyerelor. Dumneavoastra ne comunicati textul sau imaginile pe care doriti sa le folosim, iar noi va oferim cateva variante din fiecare pentru a avea de unde alege.

Foto-video

Majoritatea clientilor doresc site-uri cat mai personalizate, de accea noi avem si serviciul de realizare foto si video. Stabilim intalnirea pentru sedinta foto sau video, iar fotografii nostri se deplaseaza pentru realizarea celor mai colorate fotografii si celor mai animate video-uri. Acest serviciu se poate realiza doar in Oradea si in localitatile apropiate.

01.

Completarea formularului

Primul si cel mai important pas pentru o colaboarare cu Asibox Virtual este completarea formularului de cerere a unei aplicatii. Acolo clientul trebuie sa descrie in detaliu nevoile sale.

02.

Intalnirea cu clientul

Dupa ce operatorii nostri studiaza problemele si necesitatile clientului, se stabileste o intalnire sau o videoconferinta in care se puncteaza fiecare detaliu despre aplicatie, site sau magazin online.

03.

Stabilirea timpului de executie

In functie de cerintele clientului punctate mai devreme echipa Asibox stabileste timpul de executie al proiectului, comunicand-ul imediat clientului pentru a sti exact in cat timp ii va fi livrat serviciul.

04.

Stabilirea pretului

Pretul serviciului oferit este stabilit in functie de timpul de executie si in functie de obiectivele pe care aplicatia trebuie sa le atinga. Dupa stabilirea cerintelor si a pretului, in cazul in care mai apar alte nevoi, pretul se renegociaza.

05.

Finalizarea aplicatiei

Dupa ce aplicatia sau site-ul este finalizat, operatorii Asibox urmeaza sa il testeze. Dupa ce considera ca este perfect functional urmeaza sa il testeze impreuna cu clientul pentru a primi confirmarea ca totul este in regula.

06.

Ultimul pas

Dupa primirea confirmarii de la client se ofera contractul si factura aferenta contractului de webdesign si asistenta tehnica