Telefon: 0770 108 751 Email: office@asibox.ro

Toate serviciile, un singur furnizor

Image

Web Design

Aplicatii si site-uri web cu un design unic, modern si atragator, realizate la comanda pe gustul tuturor.

Gazduire domeniu

Site-urile sau aplicatiile dumneavoastra pot fi stocate pe serverele noastre situate in Oradea, garantandu-va atat viteza si spatiul necesar unei bune functionari ale acestora cat si back-up al bazei de date la fiecare 24 de ore.

Flyere si carti de vizita

In functie de preferintele dumneavoastra, noi va putem realiza cele mai elegante flyere sau carti de vizita in format digital.

Optimizare si promovare

Aplicatiile realizate de Asibox Virtual sunt optimizate SEO 100%, reducand astfel timpul de asteptare al clientilor. De asemenea noi va putem face cunoscuti prin intermediul Google ADS sau a paginilor de socializare.

01.

Analiza proiectului

Primul si cel mai important pas spre dezvoltarea unui proiect este analizarea cerintelor dumneavoastra. Dupa o discutie amanuntita urmeaza ajustarea si structurarea aplicatiei, astfel incat, obiectivele principale sa fie atinse.

02.

Dezvoltarea proiectului

Pe parcursul dezvoltarii aplicatiei web, clientul va avea posibiitatea de a urmari evolutia printr-un link stabilit de catre noi, accesul fiind restrictionat pentru persoanele din afara proiectului.

03.

Lansarea proiectului

Dupa finalizarea proiectului, acesta va fi incarcat pe server legat de domeniul selectat de dumneavoastra, urmatorul pas fiind promovarea Google ADS sau prin intermediul retelelor sociale.

Proiecte finalizate

Portofoliu

Incepe o colaborare